Tuesday, March 29, 2011

OFFICIALLY OFF !!!

Hmm ... Man dah tataw nak kate ape lg dah , baru baru ni man putus tunang .. Nak cite knpe jd cani pon dah tak mampu dah .. Just go on jea dgn life skang ni .. Tp , seriously man mcm dah lost .. Haisy .. Tahan je ah man oii .. Dalam hati masih ade syg tp tak mcm dulu lg .. Sume tu jd kenangan lalu .. Dah aa !! Malas nak fikir .. Haa !! Sabtu ni man ade dinner , comfirm busy je memanjang nant huu kene pasang khemah , susun meja , hias segala pebenda tu lg , OMG !!! Penat kott nanti !!! Tapi tape , penat tu nanti berbaloi tok man ahaha .. Nak taw knpe ? Sbb nanti man perform lg !!!! YEEAAAHHHHH !!!!!! Enjoy lah mase tu nanti .. Ok lah , ptg ni man ade training .. Nak rest dulu sblom g training ehehehe .. Bye bye  =D

3 comments:

  1. =.="
    such a silly brother..
    stop thinking about love.. juz focuz with ur study.. i'm as ur sis will support u..
    but make sure u did ur best in study.. don't make me shame of u kay..??
    be the best son of ur parents..
    be the best grandson of ur grandparents..
    be the best brother for ur sibling..
    BE A KHALIFAH.. remember ur God always..
    man jadda wa jadda.. siapa bersungguh2 dia mndapt..

    ReplyDelete
  2. hehe~
    man!!!!
    nice dance msa dinner~!
    really admiring your dance!!
    hak3 :)

    ReplyDelete
  3. me like it 2....
    i'm your no 1 fan!!!
    psal ex tunang man 2 jgn isau...
    bunga bkan skuntom..
    ingt owg yg baek akan dpt jodoh yg baek~
    INSYAALLAH.....

    ReplyDelete