Friday, October 14, 2011

A THOUSAND SORRY FOR YA !

     Korang korang !! Sorry lame tak update. Man ade banyak bende nak cite kat korang ni tapi man terlampau busy skang ni. Nnt man dah free man update ok ? Love you guyss so damn much lah hehe. =))

Saturday, August 27, 2011

Merdeka + Raya = MerdeRaya ??

Zura, Nana, Juniey and Ayu *thanks korang* =)

Korang sume mesti terkejot kan kenape man tetibe masokkan entry sal raye sedangkan raye ade beberape hari lagi kan ? Ahaha. Man bukan ape, time raye ni mesti man busy punye. So man ucap lah awal awal. Takot tak sempat lak nak wish kat korang sume nanti uhuhu. Lagi satu, tahun ni kite sambot merdeka gak sehari sebelum Hari Raye Aidilfitri. Maknenye ade due ucapan yang man kene buat dalam entry nih ehee.

Nanti dulu lah man. Citer la lagi ahahaah  =P

Okay, korang dah tengokkan gambar awek awek tadi tu kan ? And man nak confess sal awek awek dalam gambar tu. Awek awek sume tu sumenye awek man.

............................

Boooooo !!!! Man perasan giler !!! >.<

Ahahah tade ah. Sume tu sebenarnye classmate man. Man nampak banner ni kat library time tuh. So man suruh la diorang sume ni jadik model sementare tok entry man nih ehehe. Okay gak la banner yang UiTM buat  ni. Letak pon kat tempat yang senang orang nampak. So boley la man buat port carik duit kalau ade yang nak amek gambar sekali dengan banner ni ahaha.

Blah la man. Bukan kau yang buat sume tuh. Sapi punye susu, lembu dapat name.

BLAAHHHH LAAAA !!!

Esy, buat duit kott.. Kan skang ni duit tu penting kalau nak hidop ? Ape daa.. =__="

Wahahah kejam kan man nih ? Ekekekek. Man gurau je lah. Gile ape nak buat banner tu jadik punce pencarian duit tok man lak. Kalau kene tangkap tak ke naye man jadinye ? Uhuhu. Dah la.. Kesian lak tengok korang ni bace entry man ni yang terlebih panjang berjela lak. Takot berdarah lak mate korang sume nanti ahaha. 

Okay la korang, man nak ucap dulu, *in advance lah katekan ahahaaa* SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN dan SALAM AIDILFITRI dari man serta sume yang kene mengene dengan man termasok keluarge, sepupu sepapat dan kengkawan man sekali.

  Maaf Zahir saje, batin tarak lagi whahaaha =)



Man Botak ??

Ahaks ! This time man nak cite pasal diri man nih. Semenjak masok semester tige ni, man dah start rase malas. Bukan malas nak study aw *tipu la rajen sangat ahah*. Okay, malas sikit laa. Man ngaku hee. Sebenarnye man just malas dalam erti nak kemas kemas je aw skang ni uhuu.

Tapi tak bermakne man malas nak mandi ataw pape aw !!

Man bukan macam tu la  =___="

Okay, berbalik kepade cite tadi. Man bukan tak mandi ataw hape, rambot nih haa man biarkan panjang. Tak potong potong. Dalam deam deam, rase sonok lak simpan rambot pepanjang nih. Boleh gak jadik rambot raye tahun nih heee

Aik ? 0.o?

Ade ke rambot raye ?

Ehehe ade la.. Tuh yang potong macam macam style tu rambot raye lah gak tu  =))


Memang panjang gak rambot man skang nih. Kadang kadang rase rimas gak bile rambot cocok mate man ni. Sakett woooo... T-T . Ni tengok gambar man skang ni. Buruk and nampak giler serabutnye kan ? Uhuhu




Ah pedulikan hape sume tu. Janji dapat rase gak bele rambot panjang panjang ehehe. Dari kene botak, lagi man tanak. Serious man cakap, kalau man botak memang tak kene dengan bentuk muke man. Muke man ni lonjong kott.. Memang tak kene kott.. Nanti free free dapat panggilan MAN BOTAK. Tanak man !! Uhuhu. Orang botak selalunye muke dye bentuk bulat sikit. Macam  vin diesel tu ke. Sumpah smart gile tengok vin diesel !! Macho giler babeng !! Wahaha


Kan ? Kan ? Macho kan ? Oopppss.. Yang perempuan, jangan tengok lame lame yee. Nanti batal pose korang kang muahahah. 

p/s : Dalam deam man ni sebenarnye peminat Vin Diesel gak. Minat tengok ke'gagah'an dye berlakon. Watak yang dye bawak pon sesuai dengan diri dye. Lagi lagi dye bawak kereta muscle Amerika nun. Peehhhh !! Terbaik wok wa cakap sama lu !! =D

Renewing My Blog

Akhirnye dapat gak man renew blog man ni lepas kesekian lamenye teringin nak tukar memacam wahaha. Man buat header baru, masokkan gambar baru and design balik template blog man nih haa.. Nak tengok ? Tak bolehh !! Wahahaha !! Gurau je lah. Boleh saje ehehe =). Nih tengok nih..




Man jugak buat header baru. Yela, alang alang dah renew balik blog man nih. Bagi chantekk sikit wahaah puji diri lak man ni. Buruk pangai ehehe =P. Simple je man buat janji ade. Nah, tengok lah header baru man puas puas muahahaha =D

New Header =))


Berbuke di Shabu Shabu, Manjung, Perak

AHA !! Masok je bulan 8, semua umat Islam wajib berpuase di siang hari *kalau tak siang, malam kene gak ke ? =____=" * ahaha. Btw, ade satu hari tu man buke pose dengan kengkawan man kat Shabu Shabu. Is it Shabu Shabu or Syabu Syabu? Whattafak?? SYABU?? Ahaha I don't know how to pronounce it. Let's ask Khai a.k.a Beroga. Cheeewaahh !! Speaking kunun man nih wahahah =D. Mase first time masok pintu, peeehhhhhh !!! Ramai giler orang dalam tu. Dah macam semut keliling gule dah eheheh. Ade gak student kampus man kat Shabu Shabu tu tp man tak bape rapat dengan dak tu. Budak course ID rasenye huu. Ah, lantak lah. Bukannye susahkan hidop dye pon wakakakak. 

Lepas je duduk duduk and pilih makanan, sumeye dah ready nak makan. Nampak sangat tak sabar dah nak buke sumenye wahaha. Kalau man boleh bace pikiran diorang, mesti ayat ni yang keluar :

"Cepatlah azan, dah lapo sangat dah ni !"

Kompom punyee!! Wahaha =P . Tak lame lepas tu masoklah waktu maghrib and kitorang boleh la nak berbuke pastu hee. Ni je gambar yang man sempat nak amek *sebenarnye man sendiri busy fokus kat makan sangat. Lapar punye pasal ahahah* .

Khai, Acap and Haziq semangat giler makan =))

Waahhhh !!! Makan saje man dengan Ameer and Faiz ni wahahah

Fadzil tengah bahagi makanan kat Bobby and Kimi ehehe

Bobby sure eats a lot by that time =D
Wohohohoho lepas je makan sume tuh, man, faiz, acap, kimi and fadzil stop makan sebab kitorang dah full sangat time tu huu. Tapi bobby, khai, ameer and haziq tak stop stop lagi sampaikan kitorang sendiri naik penat tengok diorang makan. Macam bele jin lak diorang nih wahahah. Last last sumenye balik dalam keadaan mengah and perut yang memboyot sebab banyak sangat makan. AHA !! Nak taw tak bape harge makanan kitorang sume nih ? Cube teke. TTEEEETTTTT !!! Mase dah abes wahaha. Harge sekepale makan sorang 21 hengget. 

Mak oiii !!

 Mahalnye !! 

Ahaha tapi kire murah sebenarnye sebab kitorang boleh makan sume lauk pauk yang ade kat situ dengan harge se'mahal' tuh =P. And tak rugi gak sebab makanan kat situ sedap sedap gak ehehe. Tapi hanye untuk bulan pose sahaje. Bulan bulan tak pose taley. Bweeekkk ! Korang tak dapat rase ahaha. Tape, Insyaallah bulan pose tahun depan kalau ade yang sudi nak gi Shabu Shabu nih, just roger je man. Insyaallah man boleh tolong booking tok korang sume. =))

HOLIDAY IN PANGKOR

Fuuuuhhhhhhhh !!!!! Hhaaaaatttcchuuummm !!! Mak aih.. Berhabok dah blog man ni sebab lame tak update huhu. Okay lah kengkawan sekalian, kali ni man nak cite time man gi pangkor haritu *padahal dah lame dah ahaha* . Pade bulan Jun yang lalu, cheewaaahhh... Menggedik lak man nih ahahah. Bape haribulan haritu man tak ingat tapi memang kompom bulan Jun man gi pangkor. Macam-macam hal jadik time nak bertolak gi pangkor pagi tu. Kereta sewa yang kitorang naik pon jadik sempit *mane taknye, kereta avanza tu muat tok 8 orang je tapi di sumbat dengan kitorang yang seramai 10 orang nih* . Habis penuh kereta tu sekali dengan barang-barang kitorang lagi ahaha. Dah macam nak pindah dah ehehe. Dipendekkan cerite, man sampai kat pangkor dalam pukul 1 tengah hari, teros check-in resort yang kitorang dah book huu. Ni antare gambar yang dapat man tunjukkan. Actually banyak lagi tp ni je lah dapat man tunjukkan. Enjoy~ =)

Amek gambar dulu sebelom bertolak eheh

Ramai kan orang dalam feri nih ? =)

Yeahh !! Kami dah sampai di Pangkor =D

Diorang ni semangat betul ! Jeme dengan Hafiz dah layu dah ahaha

Jeme buat muke comel kunun wakakak =P

Jom mandii pantai !!! =))

No comment theeehee

Bain memancing dapat ikan kerapu. WoW !!

Bergambar dengan due mamat Korea yang sporting. Jangan jeles =D

Ber 'BBQ' malam tu heheh

Best woo snorkeling !! =D

Iwan pegang ape tu ?? 0.o

Abang nih bawak kitorang jalan-jalan. Syok !!

Iwan sonok melayan angin wahahaha

Sesi naik jet ski lak heee =P

Qiqi, Syira, Along and Man =))

Akhirnye, tibe mase balik UiTM. Sebuah lagi kenangan tercipta =)
Seronok bercuti dengan korang sume. Betul betul sayang korang !! =))

Tuesday, June 21, 2011

Pheewwww.. Berhabok dah blog nih sebab lame tak update ahahha.. Banyak gak man nak cite sejak man balik UiTM semule untuk semester 3 nihh.. Seminggu je study teros capai henfon call nak sewa kereta bile weekend sampai.. Bile dah weekend nih kawan kawan sume faham faham sudahh *merayau rayau sakan lahh =P * ehehehehe.. Alang alang busy siapkan assignment yang berterabor , amek mase sikit nak rehatkan badan sambil release tension.. Nih man dah prepare kan sume gambar aktiviti man baru baru nih.. Enjoy =))

                                                       *QS Batch 2010 BBQ Day-Out*
As you can see , bobby became our chef that day.. =D
Yum yumm !!!!
Sape lah yang comell nih kan ?? Matayaq man kah ?? =P

Haissyy.. Tak abes abes posing jee.. Nasib baik comell alahaiiii...
The girls having fun riding the boat =))

At the end of the day and yet we have soo mucchh fun !!!! Yeayy !
                                                           *Latihan Dalam Kumpulan*
Bosan dengaq ceramah , mai kita pi amek gambaq satt
Group 29 yang sporting heee
*Sesi Induksi QS Bersama Part 1*

Alahaii.. Nak bermanje lak junior man sorang nih ahhaha
Muke muke senior yang tanak buat keje =P
Sesi pakaian beragam
Tengok ape tu Hasswa oii ??
Ramai tak dak dak part 1 ni ? Ni baru satu bahagian.. Ade lagi yang tersorok kt belakang n tepi tuhh

Sesi buli junior time explorace =P
Sorok ape tu dekk ?? Ahahhaa



Group PECOHH PALLEEE !!!!!

Syazana atau Bie ? Man nak pilih mane ek ? Ehehehhe



Dia dah maii dahh =D