Wednesday, February 9, 2011

2nd Month Of Year 2011

Haihh .... Dah 2 bulan man kt perak tok sem ni .. Ase cm cepat jea mase skang ni .. Kene kene skang ni man dah nak deat ngn final exam lak ... Haihh ... Tah cemane lah gayenye nak jwb nnt .. Mintak mintak lah boleh jwb dgn lancar huuu ... Haaaaa !!!! Ni lagi satu problem .. Psl si wawa nih ... Tah la .. Man susa nak cite cane tp yg sure nye man rindu giler kt die .. Plan nak balik jmpe wawa tp tataw lah bile .. Sbb byk sgt assignment .. Ni baru baru ni mmbe man plan nak outing dua klas .. Klas mmbe man dgn klas man .. Dgr dgr nak sewa kereta dkt 10 bijik gak lahh ( banyak woo !!! ) , kire mcm konvoi laa .. Tataw la .. Kalo bley igt nak bwk wawa skali .. Tp cane ? Wawa jaoh ... Nak tggu man balik , lame lg kott ... Berserah jea laa papehal pon .. Kite dah ushe dah huu =( ... Ygg ... Abg rindu sgt kt yayang ... Abg rindu tgk mate ayg ... Abg rindu tgk ayg senyum .... Rindu sgtt .... Abg harap ayg ok aje kt sane ... Abg kt sini alhamdulillah sihat ... Baru baru ni abg bwu mandi ujan sbb nak anta assignment pye psl ... Tp abg tade pape ... Abg bley tahan ..... Ahah !!! Pabila mate sudah mengantok makneye kite kene masok tido ... So , good nyte yayang ..... I will always love and miss u baby !!!!!! Mmmmmmuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment