Tuesday, June 21, 2011

Pheewwww.. Berhabok dah blog nih sebab lame tak update ahahha.. Banyak gak man nak cite sejak man balik UiTM semule untuk semester 3 nihh.. Seminggu je study teros capai henfon call nak sewa kereta bile weekend sampai.. Bile dah weekend nih kawan kawan sume faham faham sudahh *merayau rayau sakan lahh =P * ehehehehe.. Alang alang busy siapkan assignment yang berterabor , amek mase sikit nak rehatkan badan sambil release tension.. Nih man dah prepare kan sume gambar aktiviti man baru baru nih.. Enjoy =))

                                                       *QS Batch 2010 BBQ Day-Out*
As you can see , bobby became our chef that day.. =D
Yum yumm !!!!
Sape lah yang comell nih kan ?? Matayaq man kah ?? =P

Haissyy.. Tak abes abes posing jee.. Nasib baik comell alahaiiii...
The girls having fun riding the boat =))

At the end of the day and yet we have soo mucchh fun !!!! Yeayy !
                                                           *Latihan Dalam Kumpulan*
Bosan dengaq ceramah , mai kita pi amek gambaq satt
Group 29 yang sporting heee
*Sesi Induksi QS Bersama Part 1*

Alahaii.. Nak bermanje lak junior man sorang nih ahhaha
Muke muke senior yang tanak buat keje =P
Sesi pakaian beragam
Tengok ape tu Hasswa oii ??
Ramai tak dak dak part 1 ni ? Ni baru satu bahagian.. Ade lagi yang tersorok kt belakang n tepi tuhh

Sesi buli junior time explorace =P
Sorok ape tu dekk ?? Ahahhaa



Group PECOHH PALLEEE !!!!!

Syazana atau Bie ? Man nak pilih mane ek ? Ehehehhe



Dia dah maii dahh =D
 

4 comments:

  1. som je?? smpai hati.. xpe lah.. huk3.=P

    ReplyDelete
  2. hehehe jgn kechewa k...
    man matayaq ka????
    (pengsan) hahaha

    ReplyDelete
  3. wow! cool ! :) dari bbq dgn dak kelas you-LDK & induction week.. cantik je flow dia. haha. nice blog too! mine one sgt lah simple. -___- malu je org tgk. maklum la i masih baru dlm blog ni. hee

    ReplyDelete
  4. spe kakak ipar ku????
    meh dtg audition..
    abgku "hot sgt".. :p

    ReplyDelete