Saturday, August 27, 2011

HOLIDAY IN PANGKOR

Fuuuuhhhhhhhh !!!!! Hhaaaaatttcchuuummm !!! Mak aih.. Berhabok dah blog man ni sebab lame tak update huhu. Okay lah kengkawan sekalian, kali ni man nak cite time man gi pangkor haritu *padahal dah lame dah ahaha* . Pade bulan Jun yang lalu, cheewaaahhh... Menggedik lak man nih ahahah. Bape haribulan haritu man tak ingat tapi memang kompom bulan Jun man gi pangkor. Macam-macam hal jadik time nak bertolak gi pangkor pagi tu. Kereta sewa yang kitorang naik pon jadik sempit *mane taknye, kereta avanza tu muat tok 8 orang je tapi di sumbat dengan kitorang yang seramai 10 orang nih* . Habis penuh kereta tu sekali dengan barang-barang kitorang lagi ahaha. Dah macam nak pindah dah ehehe. Dipendekkan cerite, man sampai kat pangkor dalam pukul 1 tengah hari, teros check-in resort yang kitorang dah book huu. Ni antare gambar yang dapat man tunjukkan. Actually banyak lagi tp ni je lah dapat man tunjukkan. Enjoy~ =)

Amek gambar dulu sebelom bertolak eheh

Ramai kan orang dalam feri nih ? =)

Yeahh !! Kami dah sampai di Pangkor =D

Diorang ni semangat betul ! Jeme dengan Hafiz dah layu dah ahaha

Jeme buat muke comel kunun wakakak =P

Jom mandii pantai !!! =))

No comment theeehee

Bain memancing dapat ikan kerapu. WoW !!

Bergambar dengan due mamat Korea yang sporting. Jangan jeles =D

Ber 'BBQ' malam tu heheh

Best woo snorkeling !! =D

Iwan pegang ape tu ?? 0.o

Abang nih bawak kitorang jalan-jalan. Syok !!

Iwan sonok melayan angin wahahaha

Sesi naik jet ski lak heee =P

Qiqi, Syira, Along and Man =))

Akhirnye, tibe mase balik UiTM. Sebuah lagi kenangan tercipta =)
Seronok bercuti dengan korang sume. Betul betul sayang korang !! =))

No comments:

Post a Comment