Saturday, May 7, 2011

WTF ??

Title kat atas pon rasenye dah terangkan segalenye kott.. Hmm tah la.. Semalam wawa tetibe je open chatbox ngn man then marah marah lakk.. Tah apekehalnye pon man tataw.. Dah ade balak baru just go on je lah.. Buat ape nak kacau hidop man lak kn ? Esyyy.. Pening man dengan dye.. Lantak lah.. Em cuti sem ni man tataw nak buat ape.. Pg ptg asyik ber"DoTA" jee dengan member member.. Nak outing duit pulak tade.. Haisyy.. Problem problem.. Ni sekarang ni kene settle kan pasal reunion dengan ex-schoolmate time man kat SK TUDM dulu.. DUIT lagii !!!! Hadoyaii... Need an advise please !!!!

2 comments:

  1. hye, shury! i tak jumpa chatbox laa nak balas singgahan, hee (: ouhh, awek Areyf? haha -,- mbew dea ke? nice to know you too (: thx sudi singgah .

    ReplyDelete
  2. hehehe.. :o
    ape kes ngan azwa??

    ReplyDelete