Wednesday, May 18, 2011

Bboy's Day Out

Ahah !!!Baru baru ni member man ade datang Puncak Alam just datang nak menziarah man nih *pftt bunyi macam dah mati jee =.='' * .. By the way , kite just keep on dengan cite asal kite ahahahha.. Member member man tu namenye Haziq , Acap and Khai.. Sekor sekor duduk jauh jauh sgttt sampai susah nak jmpe.. Time dah start semester baru dpt jmpe diorang huuu... Sesampainye diorang man teros jamu diorang dengan burger and air nescafe cap tangan man ahhhahah * yelaahhh , dah name pon tuan rumah kn.. Of course kene jamu diorang even bg gule gule jee =D *
Sesudah jee makan kitorang pon teros memulakan aktiviti kitorang hari tu seperti yg telah di "plan"kan ahahhahaha.. Man ade ajak member man sendiri kt Puncak Alam nih , Syuk , classmate man time sekolah menengah  yg susah gilerr nak jumpe and Syazewan , cucu man 0.o ?


Dari kiri : Khai , Acap , Haziq , Syazewan and Syuk =D

Ahah dah kenal dah diorang kan ? Hot kan diorang kan ? *hot lah sgtt.. hot lagi man nih haa aahahha*
Ok , lepas jee Khai sume dah menghabiskan segala makanan yg ade kt rumah man , maka kami pon bergerak lahh ke studio yg sanggup membenarkan man menyewa tok beberape jam.. Dah sampai jee kt studio , man tak buang mase teros dance bagai nak gilerr and yg lain lain still segan segan lagi nak dance sebab ade macek macekk yg tengok kitorangg *ape de kesahnyee ?? ahahha * .. Macam macam yg jadi kat studio tu.. Tak terkate cane nak bayang kan ape yg berlaku.. Man just mampu tunjuk gambar jeee.. Nah korang tgk lah sendiri ape yg jadi kt studio tu sampai rase cam nak roboh jee lantai ahahahhaha =)


Sesi Warming Up 1

Sesi Warming Up 2

Syazewan hanye mampu melihat berikutan sengal sengal satu badan..
Shiann cucu atokk nii.... =(

Korang tgk lah kt hujung tu ade brape macek macek sedang sibuk bergossip..
Mane taknye dak dak ni shy shy cat nak dance ahahhah =D

Yippeee !!! Nih man laaa.. Jgn tak caye lak =D


Airchair


Hoh !! Sampai berlawan lawan depa buat baby freeze !!

Cubaan tok headspin yg gagal lalu menjadi halo's

Sesi kelas tusyen Khai  =P

Tetibe jee ade sesi zapin yg jadi bahan ketawa

Sesi Techtonik.. Toink toink..

0.o ???

Melembutkan tulang belakang Khai yg keras mengalahkan kayu balak

Golongan pesakit pesakit yg hanye mampu melihat.. LOL !!!

Agak agak buat wallpaper lawa tak ? *Bangga diri  =P *

Paksaan tok Khai melembutkan tulang belakang beliau menjadi penutup hari tu

5 comments:

  1. hahahah waaaa best dude!! nk msok studio gak :'( sobb3~

    ReplyDelete
  2. ahahahah nantii.. tggu jee.. aku ajak kau syuk ngn sume skali masok studio weuweuweeuuweeeeeee =D

    ReplyDelete
  3. niceeeeee! you studio mana ni? korang semua staying nearby je ke? macam senang je jumpa each other eh.. hee

    ReplyDelete