Saturday, August 27, 2011

Man Botak ??

Ahaks ! This time man nak cite pasal diri man nih. Semenjak masok semester tige ni, man dah start rase malas. Bukan malas nak study aw *tipu la rajen sangat ahah*. Okay, malas sikit laa. Man ngaku hee. Sebenarnye man just malas dalam erti nak kemas kemas je aw skang ni uhuu.

Tapi tak bermakne man malas nak mandi ataw pape aw !!

Man bukan macam tu la  =___="

Okay, berbalik kepade cite tadi. Man bukan tak mandi ataw hape, rambot nih haa man biarkan panjang. Tak potong potong. Dalam deam deam, rase sonok lak simpan rambot pepanjang nih. Boleh gak jadik rambot raye tahun nih heee

Aik ? 0.o?

Ade ke rambot raye ?

Ehehe ade la.. Tuh yang potong macam macam style tu rambot raye lah gak tu  =))


Memang panjang gak rambot man skang nih. Kadang kadang rase rimas gak bile rambot cocok mate man ni. Sakett woooo... T-T . Ni tengok gambar man skang ni. Buruk and nampak giler serabutnye kan ? Uhuhu




Ah pedulikan hape sume tu. Janji dapat rase gak bele rambot panjang panjang ehehe. Dari kene botak, lagi man tanak. Serious man cakap, kalau man botak memang tak kene dengan bentuk muke man. Muke man ni lonjong kott.. Memang tak kene kott.. Nanti free free dapat panggilan MAN BOTAK. Tanak man !! Uhuhu. Orang botak selalunye muke dye bentuk bulat sikit. Macam  vin diesel tu ke. Sumpah smart gile tengok vin diesel !! Macho giler babeng !! Wahaha


Kan ? Kan ? Macho kan ? Oopppss.. Yang perempuan, jangan tengok lame lame yee. Nanti batal pose korang kang muahahah. 

p/s : Dalam deam man ni sebenarnye peminat Vin Diesel gak. Minat tengok ke'gagah'an dye berlakon. Watak yang dye bawak pon sesuai dengan diri dye. Lagi lagi dye bawak kereta muscle Amerika nun. Peehhhh !! Terbaik wok wa cakap sama lu !! =D

1 comment:

  1. ahhaha argghhhhH! i cant take it y man? asl ko botakkk?

    btw miss u dude <3

    ReplyDelete