Saturday, August 27, 2011

Merdeka + Raya = MerdeRaya ??

Zura, Nana, Juniey and Ayu *thanks korang* =)

Korang sume mesti terkejot kan kenape man tetibe masokkan entry sal raye sedangkan raye ade beberape hari lagi kan ? Ahaha. Man bukan ape, time raye ni mesti man busy punye. So man ucap lah awal awal. Takot tak sempat lak nak wish kat korang sume nanti uhuhu. Lagi satu, tahun ni kite sambot merdeka gak sehari sebelum Hari Raye Aidilfitri. Maknenye ade due ucapan yang man kene buat dalam entry nih ehee.

Nanti dulu lah man. Citer la lagi ahahaah  =P

Okay, korang dah tengokkan gambar awek awek tadi tu kan ? And man nak confess sal awek awek dalam gambar tu. Awek awek sume tu sumenye awek man.

............................

Boooooo !!!! Man perasan giler !!! >.<

Ahahah tade ah. Sume tu sebenarnye classmate man. Man nampak banner ni kat library time tuh. So man suruh la diorang sume ni jadik model sementare tok entry man nih ehehe. Okay gak la banner yang UiTM buat  ni. Letak pon kat tempat yang senang orang nampak. So boley la man buat port carik duit kalau ade yang nak amek gambar sekali dengan banner ni ahaha.

Blah la man. Bukan kau yang buat sume tuh. Sapi punye susu, lembu dapat name.

BLAAHHHH LAAAA !!!

Esy, buat duit kott.. Kan skang ni duit tu penting kalau nak hidop ? Ape daa.. =__="

Wahahah kejam kan man nih ? Ekekekek. Man gurau je lah. Gile ape nak buat banner tu jadik punce pencarian duit tok man lak. Kalau kene tangkap tak ke naye man jadinye ? Uhuhu. Dah la.. Kesian lak tengok korang ni bace entry man ni yang terlebih panjang berjela lak. Takot berdarah lak mate korang sume nanti ahaha. 

Okay la korang, man nak ucap dulu, *in advance lah katekan ahahaaa* SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN dan SALAM AIDILFITRI dari man serta sume yang kene mengene dengan man termasok keluarge, sepupu sepapat dan kengkawan man sekali.

  Maaf Zahir saje, batin tarak lagi whahaaha =)



1 comment:

  1. hahaha,aku dah save dah..aku report kat diaorg hang upload gambor diaorg..hahahaha..kantoi..aweks hg yer? (-__-") haHAHA

    ReplyDelete