Saturday, January 1, 2011

today is the day

Hmm ..... I don't know what to say today .. It's just that i'm feeling really really sad every single minutes ... Man dah nak balik kampus dah .. Brg2 dah siap packing dah .. Tinggal nak tggu akak man dtg amek man jea .. Mood man tol tol dah tade nak balik nih .. Sedey nak tinggalkan sumeye yg ade kt sini..terutame bakal isteri man tu .. Syg sungguh nak tinggalkan dye , kalau bole nak aje bwk dye stay skali dgn man kt sane .. Setiap mase man non stop fikir psl dye .. Tah cane lah keadaan dye bile man dah tade nanti .. Mesti masing masing rindu sgt sgt !!! Tp tape lah .. Setiap pertemuan ade perpisahan kan ? So man kene redha jea perpisahan sementara ni .. Sbb bak kate kawan man , wawa ( panggilan tok bakal isteri man ) takkan ke mane mane dye nanti sbb she's already becoming my fiance , dah ade ikatan n so taperlu nak di risaukan psl dye .. Bile di fikirkan blk , betol jugak ape yg kawan man tu cakap..kitorg dah ade ikatan n cume tggu mase jea nak sah kn ikatan ni ( means kawen lerrr heee ) .. Tp rindu kene tetap ade jugak even dah ade ikatan skali pon .. Kalau tak , takod ikatan yg ade tu tak menjadi pulak nanti .. Astaghfirullahhalazim , mintak mintak lah di jauhkan sume tu .. Berderau darah man bile cakap psl tu sbb takod yg amat benda tu jd kt man dgn wawa .. Jodoh di tgn Allah tp kite yg memilihnye , kite yg tentukan siapa yg jd pilihan tok pasangan kite .. Just banyakkan berdoa supaya pilihan kite tu lah di jodohkan tok kite .. N perkare yg wajib jgn tinggal lak man (mengingatkan diri huu ) .. Yelah , hidop kt dunia ni pon bukannye panjang pon .. Bile bile mase nyawa kite boleh kene tarik .. So rajin rajin lah muhasabah diri yea eheee .. Berbalik kepada psl wawa tu , man kene terima jugak even pahit .. N man kene plan something tok yayang man tu bile man balik , just tok bg dye hargai man betol betol .. N at the same time jugak , man hrp dye bahagia dgn ape yg man akan buat tok dye .. Maybe a candle light dinner ? Or maybe a present for her ? Who knows ? N it will be a suprise for her eheheheh ..

2 comments:

  1. alolorhh -,- bakan isteri ? sweetttt (:

    ReplyDelete
  2. dah lepas laa Eien.. ni story lame.. now dah story mory yg baru.. bukak chapter baru ahahah =D

    ReplyDelete