Thursday, December 30, 2010

apa khabar ?


hai kawan kawan !! lame dah tak menulis utk blog ni huu sory lerr , busy la katekn ahahaha em skang ni man tgh sibuk sambung study kt UiTM Sri Iskandar , Perak..sibuk sgt study sampai taley nak on blog nih ( tp facebook boleh pulakk LOL!! =P ) ahahahah by the way , man nak gitw kt korang sume yg skang ni man dah ade pilihan hati man dah , kire calon bakal isteri lahh eheee nak kenal ? nama dye NorAzwa Bt Basiran..man syg gilerr kt dye..dye mmg memahami orangnye..tak mcm pompuan pompuan yg man pena kenal sblom nih huuu kawan kawan jgn lupe doakan kami yea...moga moga ada jodoh antara kami berdua...Insyaallah =) bkn apa , dah man bwk dye ke hulur ke hilir takkan lah man tanak kawen dgn dye kodd..nanti apa lak orang laen kata kang huuu okay lah kawan kawan , man ada hal dulu ni..nanti man post lg yea ? n man sertakan skali gmbr bakal isteri man nih..rajin rajin comment lah yea ? ahahahaha

[LUQMAN+AZWA]

No comments:

Post a Comment